Online, maar toch persoonlijk

Bij Knab regel je veel online. Maar dit gaat natuurlijk niet ten koste van onze dienstverlening. Onze servicemedewerkers en hypotheekadviseurs staan altijd voor je klaar!

Voel je vrij om contact met ons op te nemen

Wellicht staat je vraag hiertussen?

Ja, je kunt een oriëntatiegesprek inplannen met een hypotheekadviseur. In een half uur bespreken jullie jouw wensen en mogelijkheden. Zo weet je precies wat je kunt bieden op de woning die je op het oog hebt. En dat kost je dus helemaal niets.

Wij geven alleen online en telefonisch hypotheekadvies vanuit ons kantoor in Amsterdam Noord. We hebben dus geen panden verspreid over het land. Dat scheelt een hoop geld, waarmee we jou een voordelige prijs voor het advies kunnen bieden.

Je vult in een persoonlijke beveiligde online omgeving jouw gegevens en die van je (potentiële) nieuwe woning in. Vervolgens geef je aan wat jouw voorkeuren zijn voor een hypotheek, welke soort je wilt en wat voor rentevaste periode bijvoorbeeld. Aan de hand daarvan vergelijken we 30 geldverstrekkers en krijg je een voorstel met de beste hypotheek voor jouw situatie.

Dat heb je voor een groot deel zelf in de hand. Als jij alle benodigde documenten direct en correct aanlevert, dan kan jouw hypotheek binnen een week geregeld zijn. Gemiddeld is het echter zo dat het zo'n vier tot zes weken duurt voordat je hypotheek akkoord is.

Ja. Wij vergelijken 30 verschillende partijen voor je, van de bekende banken tot de nieuwste geldverstrekkers. We geven dus advies over vrijwel alle geldverstrekkers in de markt, helemaal onafhankelijk. En we bieden geen eigen Knab-hypotheek, dus we adviseren zonder eigenbelang.